32 Days…

Not too long until I get these!  I made up the bib with my name since the preview one said 99999/Christopher.  I can’t seem to make anything special out of my bib number.  All I’ve come up with is 1571 minutes is 26.2hours.  Not significant just kind of randomly cool. 

* More number fun: if you add my bib number 1 + 5 + 7 + 1 = 14, 1 + 4 = 5.  Colin’s bib is 914.  Added together it’s 9 + 1 + 4 = 14, 1 + 4 = 5.  Yay, we’re the same!  It’s a stretch, I know… 

Source

Source


Advertisements

6 responses

  1. Love the hardware, looks almost 'olympian'

    March 30, 2011 at 5:53 pm

  2. Very exciting!! 🙂

    March 30, 2011 at 7:25 pm

  3. Do you read TMB's blog? She does bib number things too – I never think about it, ha! It is always interesting to read, though.

    March 30, 2011 at 8:44 pm

  4. Eek! Getting close!

    March 30, 2011 at 8:51 pm

  5. So close! What is your goal for the race?

    March 30, 2011 at 11:48 pm

  6. Mum

    Knock it off with the numerology. You should know by now that that's the year I was born!
    XXOO Mum

    March 31, 2011 at 12:13 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s